Cum conduce spectrul comunismului lumea: Prefață

Spectrul comunismului nu a dispărut odată cu dezintegrarea Partidului Comunist din Europa de Est

În fața dvs. se afla traducerea în limba română a unei lucrări apărute în limba chineză, intitulată “Cum conduce spectrul comunismului lumea”, scrisă de echipa editorială a celor “Nouă comentarii despre Partidul Comunist”.

*****

Deşi regimurile comuniste din Europa de Est s-au dezintegrat, spectrul malefic al comunismului nu a dispărut nicidecum. Dimpotrivă, acest spectru malefic guvernează deja lumea, aşa că omenirea nu ar trebui să aibă sentimente greșite de optimism.

Comunismul nu este o ideologie, nici o doctrină, nici o încercare nereușită a unui nou mod de a aduce ordine în societatea umană. În schimb, ar trebui să fie înţeles ca un diavol – un spectru malefic făcut din ură, degenerare şi alte forţe supranaturale din Univers.

Într-o altă dimensiune, pe care nu o putem vedea, a luat forma unui şarpe, apoi a unui dragon roşu. Este în compania lui Satana, care îl urăște pe Dumnezeu. Exploatează fiinţe şi demoni de nivel inferior pentru a provoca ravagii omenirii. Scopul spectrului este ruinarea umanității. Și, în timp ce divinul oferă mântuirea, comunismul îndeamnă oamenii către necredinţă, atacă moralitatea umană pentru a-i determina pe oameni să renunţe la tradiţie şi împinge oamenii către desconsiderarea învăţăturilor lăsate de divinitate, şi, în cele din urmă, către distrugere.

Spectrul malefic al comunismului, cu nenumăratele sale mutaţii, este plin de viclenie. Uneori foloseşte măcelul şi violenţa pentru a-i distruge pe cei care refuză să-l urmeze; alteori recurge la limbajul “ştiinţei” şi “progresului”, oferind viziuni minunate asupra viitorului cu intenția de a înșela oamenii. Uneori se prezintă ca un câmp profund de cunoaştere şi îi face pe oameni să creadă că aceasta este direcţia viitoare a omenirii; alteori foloseşte sloganurile “democraţiei”, “egalităţii” şi “justiţiei sociale” pentru a se infiltra în educație, mass-media, cultură şi legislativ, aducând oamenii sub bannerul său fără ca aceștia să realizeze acest lucru. În timpuri diferite el se autointitulează “socialism”, alteori “progresism”, “liberalism”, “neomarxism” şi alţi termeni de stânga.

Uneori ţine un stindard aparent drept, precum cel al pacifismului, al ecologismului, al globalismului şi al corectitudinii politice. Alteori, susţine arta avangardistă, libertatea sexuală, legalizarea drogurilor, homosexualitatea şi alte excese generate de dorinţele neînfrânate ale omului, lăsând impresia greşită că ar face parte dintr-o tendinţă de masă.

Extremismul şi violenţa nu sunt singurele sale expresii – uneori se preface că se ocupă de bunăstarea societăţii. Cu toate acestea, scopul său primordial este să distrugă, prin orice mijloace, tot ceea ce este tradiţional, fie că este vorba despre credinţă, religie, moralitate, cultură, instituţia familiei, artă, pedagogie, lege – să facă tot ce îi stă în putință pentru a determina omul să cadă într-un abis moral şi să fie distrus.

Comunismul şi diferitele sale mutaţii sunt prezente acum în întreaga lume. China şi Cuba proclamă deschis că sunt conduse de regimuri comuniste. Chiar și Statele Unite – liderul lumii libere – a căzut pradă atacurilor spectrului malefic. Europa a îmbrățișat socialismul, Africa şi America Latină sunt învăluite în influenţă comunistă. Aceasta este realitatea şocantă cu care se confruntă acum omenirea: conspiraţia diabolică a spectrului, cu scopul de a distruge omenirea, aproape a reuşit.

Oamenii doresc, instinctiv, să trăiască mai bine şi să fugă de pericol. Instinctul îi îndeamnă să scape de suferinţă, să-şi facă un nume, să înfiinţeze companii prospere sau pur şi simplu să se bucure de viaţă. Este uman să ai aceste gânduri. Cu toate acestea, dacă oamenii se distanţează de Divin, spectrul malefic poate profita de aceste gânduri şi le poate intensifica, rezultând o persoană pe care o controlează.

Aroganţa revoltei spectrului împotriva divinității, îi face pe cei care sunt controlaţi de acesta să experimenteze sentimentul aroganței. Apoi, acești indivizi încearcă să joace rolul lui Dumnezeu prin folosirea puterii, a capitalului şi cunoştinţelor, cu scopul de a controla soarta a milioane de oameni și de a influența cursul istoriei prin mişcări sociale.

Oamenii sunt creaţi de Divin şi natura lor include atât binele, cât şi răul. Dacă oamenii abandonează maleficul şi aleg compasiunea, ei se pot întoarce la Divin. Pe partea opusă îi aşteaptă însuși răul personificat – diavolul. Alegerea este exclusiv individuală.

Mulţi oameni care în mod fundamental aveau o inimă plină de bunătate, au devenit inconștient ținte ale manipulării sale – ceea ce Vladimir Lenin numea “idioţi utili”. Deşi societatea, ca întreg, a ajuns în pragul distrugerii din cauza tentaţiilor spectrului, foarte puţini oameni şi-au promis de bunăvoie sufletele diavolului şi au ales să corupă în mod deliberat omenirea. Pentru majoritatea, bunătatea înnăscută în natura umană rămâne prezentă, iar acest lucru le oferă oportunitatea de a scăpa de influenţa spectrului.

Acesta este scopul prezentei lucrări: de a prezenta această problemă complexă şi încurcată într-un limbaj simplu și cât se poate de veridic. Apoi oamenii vor putea să vadă șiretlicurile spectrului comunist. Mai important, lucrarea de faţă încearcă să prezinte tradiţiile morale, culturale şi artistice pe care Divinul le-a stabilit pentru omenire. Astfel că fiecare va putea alege între Divinitate şi spectrul malefic.

Când gândurile bune ale unei persoane ies la iveală, Cerul o va ajuta să se elibereze de controlul diavolului. Dar procesul de a vedea diavolul în adevărata sa înfăţişare necesită o gândire profundă şi un discernământ clar. Această carte urmăreşte să reexamineze mareele istoriei din ultimele câteva secole, și de la un nivel înalt, cu o perspectivă amplă, să evalueze multiplele măşti şi forme pe care diavolul le-a adoptat pentru a ocupa şi manipula lumea noastră.

Scopul acestui exerciţiu nu este acela de a nara istoria, ci de a înțelege cum putem opri diavolul de la a mai conduce vreodată lumea. Se bazează pe iluminarea individuală, pe abandonarea proactivă a răului şi pe întoarcerea la tradiţiile şi modul de viaţă pe care Divinul le-a stabilit pentru om.

Divinitatea va triumfa cu siguranţă peste diavol. De partea cui vom sta, va determina destinul nostru veşnic.