Un moment critic în Istorie

Ziua de 6 decembrie marchează atât alegerile parlamentare din România cât și împlinirea a 71 de ani de la începutul acţiunii de reeducare prin tortură de la închisoarea Piteşti, chiar în ziua de Sfântul Nicolae.

În fostul penitenciar de detenţie politică s-a experimentat pentru prima dată cea mai draconică metodă de tortură numită reeducare” la acea vreme, care a rămas în istorie ca Experimentul (Fenomenul) criminal Piteşti.

Alexandr Soljenitîn, fost deţinut politic în Uniunea Sovietică, considera că tratamentul din penitenciarul de la Piteşti a fost cea mai oribilă barbarie a lumii contemporane”.

Metodele aplicate la Pitești nu pot fi întâlnite nici măcar în Gulagurile sovietice.

Cu toate acestea există un loc în care s-au aplicat metode similare de reeducare: În China maoistă s-a desfășurat un experiment asemănător în închisorile de la Pekin. Acolo, toți deținuții erau reeducați printr-un proces similar, urmând a deveni comuniști convinși.

La Pitești și Pekin, sistemul de reeducare avea aceleași planuri, și anume transformarea deținuților în torționari și folosirea lor împotriva altor deținuți, până la atingerea scopului propus: crearea omului nou prin reeducarea lui în spirit comunist. Fenomenul Pitești a depășit în oroare, dar nu în durată, reeducarea maoistă din închisorile de la Pekin.

Când istorisesc scene din calvarul trăit în temniţele comuniste, foştii deţinuţi politic români vorbesc cu blândeţe şi fără nicio urmă de mânie. Stăpânindu-şi amintirile dureroase şi uneori lacrimile, ei povestesc cu multă modestie despre momente trăite în cursul anilor când au fost anchetați şi torturați. Ei spun că ceea ce i-a ajutat să treacă prin toate situaţiile au fost speranţa şi credinţa în Dumnezeu. Ei, care au fost schingiuiți şi chinuiţi în puşcăriile comuniste, mai ales în numele credinţei, au fost supranumiți „Sfinţii închisorilor”.

Sălbăticia maximă a ororilor Experimentului a avut loc în puşcăria din Piteşti între anii 1949-1952. Însă reeducarea prin muncă a continuat în China până în prezent, milioane de oameni fiind închiși în lagăre de reeducare prin muncă.

Răspândirea Revoluției Culturale în SUA

De-a lungul timpului, poporul chinez a suferit multiple campanii de reeducare și de reducere la tăcere. Uneia dintre aceste campanii – numită Revoluția Culturală a PCC – i-au căzut victime între 60 de milioane și 80 de milioane de oameni.

Mișcările care au avut loc recent în SUA sunt considerate de cei care înțeleg campaniile din China ca fiind similare Revoluției Culturale – care a distrus moștenirea culturală și tradițiile națiunii chineze.

Astfel, în SUA există  grupuri de extremă stângă, precum Black Lives Matter – ai cărui fondatori se descriu ca „marxiști” și au legături cu grupuri pro-PCC și nu cu cei care susțin în general viețile oamenilor de culoare, Antifa care organizează proteste și revolte similare Revoluției Culturale a PCC, etc. Nucleul ideologiei mișcării din SUA nu este diferit de cel al mișcării comuniste din China și merge mână în mână cu PCC, gata să submineze valorile Statelor Unite.

Credința în Dumnezeu a fost întotdeauna fundamentală pentru America. Primii coloniști au fugit în Statele Unite pentru a-și putea practica religia în mod liber. Statele Unite au fost întemeiate pe convingerea că oamenii sunt creați egali de Dumnezeu și înzestrați de Creator cu drepturile lor. Motto-ul SUA este „În Dumnezeu avem încredere”.

Potrivit acestei tradiții, votul este o datorie sacră în care fiecare cetățean își poate asuma responsabilitatea pentru cine guvernează. Iar, în acest an, un număr record de americani au votat pentru a-și alege următorul lider.

Mulți americani au votat pentru a-l susține pe Donald Trump în lupta împotriva instaurării socialismului și comunismului în SUA, fiind îngrijorați de cele întâmplate țării lor în această vară. Însă cei mai îngrijorați sunt cei care au trăit sau au simțit ororile comunismului direct.

Printre aceștia se află și membrii organizației Mişcarea de Retragere din Partidul Comunist Chinez”, numită „Tuidang” în limba chineză, care a început la sfârşitul anului 2004 în SUA.

Declaraţiile celor care se retrag din partid pe website-ul Tuidang oferă un punct de vedere rar întâlnit şi sincer asupra istoriei în curs de desfăşurare. Poporul chinez îşi întoarce faţa de la Partidul Comunist, urmându-și conştiinţa, şi odată cu aceasta anunţând lumii viitoarea Chină,  fără conducerea Partidului.

Într-un comunicat recent al Centrului Global de Servicii pentru Retragerea din Partidul Comunist Chinez, acesta denunță comunismul notând: Rezistăm ferm infiltrării comuniste în aceste alegeri din SUA. Susținem toate acțiunile legale întreprinse împotriva presupusei fraude în procesul electoral”.

Și la fel ca detinuții politic români, își pun speranța în Dumnezeu.

Puteți citi despre aceasta și despre rezistența lor fermă împotriva infiltrării comuniste, în comentariul lor pe care-l redăm integral mai jos:

„Statele Unite se află într-un moment critic în istorie. Factorii spectrului socialismului și ai comunismului încearcă să submineze marele sistem democratic al Statelor Unite, încercând să fure alegerile din Statele Unite.

Cu doar puțin timp în urmă, Statele Unite au fost recunoscute pe scară largă ca fiind cea mai măreață țară de pe Pământ. Sistemul democratic și statul de drept din Statele Unite au garantat pacea mondială și au asigurat un viitor strălucit pentru toată umanitatea. Motivul pentru care Statele Unite este atât de puternică este deoarece părinții fondatori ai acestei națiuni au stabilit principiile fundamentale: respectarea dreptului la credință, a libertății de exprimare, a democrației și a statului de drept. Națiunea a fost întemeiată pe baza unei credințe ferme în existența lui Dumnezeu. Toate aceste lucruri, prin natura lor, sunt în contradicție cu comunismul malefic care a inundat lumea.

Pe măsură ce istoria a ajuns până în zilele noastre, toate activitățile societății noastre s-au manifestat ca o mare luptă între forțele Binelui și Răului din univers.

Aceste alegeri nu se referă doar la realegerea președintelui Donald Trump, ci la războiul dintre Bine și Rău din univers, manifestat în lumea umană.

Timp de mulți ani, factorii spectrului comunismului și maleficul Partid Comunist Chinez (PCC), au considerat Statele Unite ca fiind dușmanul lor de moarte. Au planificat declinul moralității în toate națiunile prin șantaj, mită, corupție, violență, înşelăciuni, și distrugerea tradițiilor. Ei s-au infiltrat în Statele Unite și în întreaga lume prin mijloace perverse larg răspândite. Înfluența lor malefică este prezentă în toate domeniile societății, inclusiv în politică, afaceri, cultură, tehnologie, educație, mass-media, și organizații nonguvernamentale. Prin mijloace imorale, ei au abuzat grav Statele Unite. Scopul lor malefic este să forțeze toate națiunile și toți oamenii lumii să se opună lui Dumnezeu. Aceasta este lucrarea maleficului care urmărește să distrugă ființele umane. Acest spectru muribund al comunismului a atins apogeul nebuniei. Răutatea sa este exprimată în haosul acestor alegeri.

Noi, Centrul Global de Servicii pentru Retragerea din Partidul Comunist Chinez, ne opunem ferm infiltrării comuniste în aceste alegeri din SUA. Susținem toate acțiunile legale întreprinse împotriva fraudei prezumate din cadrul procesului electoral.

Credem că, oricât de nebunesc ar acționa maleficul, acest lucru va dura doar o scurtă perioadă de timp. Divinitatea nu va sta deoparte. Dreptatea va triumfa. Președintele Donald Trump îndeplinește misiunea dată de Dumnezeu și conduce Statele Unite înapoi la tradiție, dezintegrând PCC. Președintele Donald Trump îndeplinește misiunea dată de Dumnezeu de a conduce oamenii.

Toate forțele drepte din această lume îl vor susține cu siguranță pe Președintele Trump. Poporul chinez și miliarde de oameni din întreaga lume care au suferit din cauza comunismului se vor alătura președintelui Trump.

La 1 iulie 2017, președintele Trump a spus într-un discurs la Universitatea Freedom: „Poporul american nu se închină guvernului. Noi ne închinăm lui Dumnezeu.

Să ne rugăm împreună lui Dumnezeu ca, în acest moment dificil, Creatorul să ajute la trezirea simțului dreptății și al conștiinței oamenilor, să ofere înțelepciune oamenilor, să protejeze Statele Unite și oamenii lumii și să conducă întreaga omenire spre un viitor strălucitor.

Fie ca Creatorul să binecuvânteze Statele Unite și să facă din nou Statele Unite o țară măreață!”

Context

Statele Unite a devenit acum punctul focal al bătăliei dintre comunism și libertate.

Această bătălie pentru viitorul Americii – și odată cu aceasta, pentru restul lumii – are acum loc la alegerile prezidențiale din SUA.

Comunismul s-a răspândit în America sub nume precum socialism, progresism, liberalism, neomarxism și așa mai departe, într-un proces lent ce a avut loc de-a lungul a zeci de ani de subversiune sistematică începută de Uniunea Sovietică, și continuată acum de Partidul Comunist Chinez (PCC).

Acum, Statele Unite au ajuns în pragul căderii într-un abis comunist.

În centrul acestei bătălii se află președintele Donald Trump, care pentru a contracara influența socialismului și comunismului și infiltrarea acestora în SUA a pus capăt concesiilor făcute regimului chinez timp de decenii.

În acest moment critic din istorie, Trump a confruntat direct Partidul Comunist Chinez. Și, pentru China comunistă, traiectoria SUA este clară: Trump este un președinte american care prețuiește tradiția și se opune comunismului și, atâta timp cât conduce, regimul chinez știe că nu va reuși să distrugă America și odată cu ea restul lumii libere.

Impactul acestor alegeri este de anvergură. Au arătat în mod clar oamenilor, guvernelor și organizațiilor din întreaga lume că trebuie să decidă dacă sunt de partea spectrului comunist sau a tradițiilor și valorilor universale.

Și, din ce în ce mai mulți oameni își dau seama că alegerile din 2020 din SUA nu sunt o luptă între două partide, și nici o dispută între Trump și Biden, ci o bătălie între Tradiție și Socialism, o bătălie între Bine și Rău, o bătălie între Divin și spectrul comunist.

Pentru a afla mai multe, citiți seria editorială specială „Cum conduce spectrul comunismului lumea”.

________________________________________________________________

Centrul Tuidang coordonează mișcarea Tuidang care a ajutat, în ultimii 16 ani, 367 de milioane de chinezi să demisioneze din Partidul Comunist Chinez(PCC) și din organizațiile sale afiliate. Tuidang nu este o mișcare politică; se bazează pe valorile morale tradiționale chinezești și ajută oamenili să renunțe la jurămintele pe care le-au dat PCC, ceea ce toți chinezii au trebuit să facă încă din copilărie. Centrul Tuidang, cunoscut și sub numele de Centrul Global de Servicii pentru Retragerea din Partidul Comunist Chinez, este o organizație înregistrată în Statele Unite.