Momentul alegerii: un test pentru sufletele noastre

În interiorul clădirii Capitoliului, Washington DC

Criza politică cu care se confruntă Statele Unite scoate la iveală o înfruntare pentru spiritul Americii. Oricât de importante sunt aceste alegeri recente, miza lor transcende anumite aranjamente politice – și ridică întrebări fundamentale la care fiecare dintre noi trebuie să răspundă prin luarea unei decizii și adoptarea unei poziții.

O ciudățenie a situației noastre actuale: Deși fiecare american este familiarizat cu pandemia și cu efectul pe care aceasta l-a avut asupra vieții fiecăruia, asta nu se întâmplă în cazul fraudei electorale, în ciuda dovezilor copleșitoare.

Unii americani ignoră aceste fapte, deoarece au fost dezinformați de o mass-media care împiedică în mod intenționat aflarea acestor informații. Motivul pentru aceasta s-ar putea să vă surprindă.

În Statele Unite a existat o forță silențioasă, la vedere, care a preluat treptat controlul ideologic al majorității instituțiilor, afacerilor, mass-media și chiar a culturii americane.

Această forță este marxismul și comunismul. Pentru cei care au urmărit acest subiect, aceasta nu constituie o surpriză. Pentru cei care nu au auzit niciodată de acest lucru, sună neverosimil și incredibil.

Nu este ca și cum nu am fost alertați. Obiectivul declarat al Uniunii Sovietice era de a se infiltra în Statele Unite în partidele politice, mass-media și mediul academic, într-un efort de a submina America din interior. Acest proces este aproape finalizat.

Această subversiune comunistă a națiunii americane ce durează de zeci de ani a culminat cu alegerile din 2020.

În timp ce înainte principalele partide politice americane nu difereau atât de mult la un nivel fundamental, treptat unul dintre partide a fost subminat de grupuri comuniste.

În timpul alegerilor precedente, ambele formațiuni politice ar fi fluturat drapelul american și ar fi cântat imnul național, dar acum una dintre acestea crede cu adevărat că America este o națiune fundamental viciată.

În timpul verii, grupuri marxiste precum Black Lives Matter (BLM) – ai căror fondatori s-au autodeclarat marxiști și care au deturnat îngrijorările autentice legate de rasism ca să le folosească în scopuri politice – și grupul de extremă stânga Antifa, au fost responsabile de revolte și de violențe. Aceste grupuri au legături directe cu grupurile comuniste conectate cu Partidul Comunist Chinez (PCC).

Printre statuile doborâte în aceste revolte s-au numărat cele ale lui Thomas Jefferson, George Washington, Francis Scott Key (autorul imnului național), Sfântului Junipero Serra și chiar cea a lui Isus.

Cei care au scăpat din comunism au simțit că asaltul asupra patrimoniului națiunii americane era similar cu cel al asaltului Revoluției Culturale în China anilor ’60. Oriunde ajunge comunismul, acesta vizează istoria, principiile și credințele unei țări pentru a forța preluarea controlului.

În timpul Revoluției Culturale, mass-media l-a atacat fără încetare pe liderul de atunci al Chinei, Liu Shaoqi. Liu a fost îndepărtat și a suferit o moarte groaznică.

„Gărzile Roșii” au distrus toate antichitățile și relicvele culturale pe care le-au putut găsi. Au bătut pe oricine avea cunoștințe despre cultura tradițională, au dărâmat temple și au distrus statui.

Exact aceeași ideologie comunistă conduce mișcările BLM și Antifa de astăzi din Statele Unite. Ei încearcă să distrugă moralitatea tradițională și structura tradițională a societății. Orice lucru care amintește oamenilor de tradiție dezvăluie în mod inerent, prin contrast, modul în care comunismul este împotriva societății și împotriva umanității.

Comunismul nu este doar un model economic deficitar. Este un sistem malefic responsabil pentru uciderea a peste 100 de milioane de oameni nevinovați în ultimii 100 de ani. A distrus civilizațiile, tradițiile și moștenirea culturală a multor țări și a stârnit ura în oameni oriunde a ajuns.

Subminarea ordinii de stat de către Partidul Comunist Chinez

PCC consideră lumea liberă – și în special Statele Unite – ca fiind o amenințare mortală la adresa guvernării sale dictatoriale. Acesta va face tot ce-i stă în putință pentru a învinge și a distruge America.

Declinul standardelor morale din Statele Unite din ultimele două decenii a ajutat China comunistă să profite de sistemul american.

A cumpărat și șantajat în mod sistematic elitele americane cheie din guvern, mass-media, mediul academic și afaceri. Reprezentantul „capcanei cu miere” (folosirea sexului pentru șantaj – n.t.) Eric Swalwell (D-California) pare să fi văzut doar vârful aisbergului.

Folosind femei și bani, PCC a reușit să aducă mulți reprezentanți ai elitei sub controlul său. De asemenea, a cumpărat influența asupra Wall Street. Elita de pe Wall Street – responsabilă de presiunea făcută asupra companiilor ca acestea să se mute în China – a obținut cea mai mare parte a profitului său din această mutare a bazei de producție a Americii în China. Între timp, banii de pe Wall Street au sprijinit companiile cheie din China, inclusiv dezvoltarea militară a Chinei.

După cum a dezvăluit recent profesorul chinez Di Dongsheng, prodecan al Școlii de Studii Internaționale de la Universitatea Renmin din Beijing, de zeci de ani PCC și-a folosit „prietenii buni” de pe Wall Street pentru a manipula Statele Unite, politic și financiar.

PCC a studiat Statele Unite în detaliu. A analizat fiecare congresman, senator, guvernator și chiar fiecare lobbyist și a descoperit exact cum funcționează sistemul american și cum să corupă oamenii cheie din SUA. Acesta este motivul pentru care PCC a putut fi atât de profund implicat în alegerile din 2020, rămânând în același timp în mare parte invizibil.

Refacerea SUA

Scopul corupției și manipulării a fost reorganizarea Statelor Unite și apoi a lumii, în conformitate cu principiile PCC.

PCC propovăduiește lupta, materialismul și ateismul.

Lupta presupune o confruntare pentru croirea propriului drum. Luptele pot fi fizice sau psihologice. În orice caz, legea și adevărul sunt lăsate de-o parte de dragul puterii.

Materialismul implică înțelegerea noastră pe dos. Omenirea este descrisă ca o colecție de dorințe precum foamea, frica și pofta. Lucrurile superioare, precum conștiința sau spiritualitatea, nu sunt recunoscute.

Ateismul presupune negarea existenței lui Dumnezeu și, odată cu această negare, umanitatea își pierde moralitatea și adevărata independență care însoțesc credința.

PCC a dezvoltat un regim de cenzură, propagandă și control social care îi permite să pună în aplicare cea mai perfectă tiranie cunoscută în istorie.

În cazul în care PCC reușește să cucerească Statele Unite, atunci formele acelei tiranii vor fi introduse în SUA, iar americanii vor învăța să trăiască, să simtă și să gândească în conformitate cu principiile PCC. Statele Unite și lumea vor intra într-o noapte aparent nesfârșită în care lumina sensului și a adevărului se va fi stins.

Calea

Momentul acela nu a venit încă. Toți americanii își au destinul în propriile lor mâini. Și prin determinarea propriului destin ei pot ajuta la determinarea viitorului Statelor Unite.

Baza fundamentală a oricărei națiuni este moralitatea acesteia.

Cu toate că PCC a căutat de zeci de ani să le corupă moralitatea, americanii pot alege să respingă ademenirile comunismului în favoarea moralității tradiționale.

Americanii pot alege onestitatea în locul fraudei; responsabilitatea personală în locul socialismului; adevărul și știrile relatate liber în locul propagandei și cenzurei; și credința în locul ateismului.

Aceasta este sigura cale de scăpare.

Întrucât ne confruntăm cu alegeri nesoluționate și cu reapariția virusului PCC, poziționarea pe partea dreaptă este mai importantă ca niciodată. Atât în ​​culturile antice occidentale, cât și în cele orientale, molimele nu apăreau fără motiv, însă oamenii onești și cu o minte dreaptă puteau supraviețui.

Articolul poate fi citit în limba engleză aici.