Când tăcerea nu este o opțiune

Statele Unite au fost fondate sub conducerea lui George Washington, care a condus la victorie armata americană în Războiul de Independență. La rândul său, președintele Abraham Lincoln, a unit americanii conducându-i prin Războiul Civil. Acum, SUA se confruntă cu o a treia provocare fundamentală, aceea de a asigura libertatea continuă cetățenilor americani și dreptul lor de a-și alege liderii.

După atacurile din 11 septembrie 2001, Statele Unite au avut o tranziție rapidă – potrivit relatărilor din mass-media precum: „America sub atac”, „America se recuperează” sau „America ripostează”.

Recent, președintele Donald Trump a susținut un discurs care a detaliat unele abuzuri și fraude în alegerile generale din 2020, spunând: „În calitate de președinte, nu am o datorie mai mare decât să apăr legile și Constituția Statelor Unite. De aceea sunt hotărât să protejăm sistemul nostru electoral, care se află acum sub un asalt și asediu coordonat”.

Discursul lui Trump a semnalat un punct de cotitură similar celui de după atacurile din 11 septembrie 2001, acela că America își apără drepturile sale fundamentale. Discursul său a prezentat ce se întâmplă cu SUA în acest moment: frauda electorală răspândită și bine planificată. După cum a subliniat Trump, nu este vorba despre el însuși, ci „despre democrația noastră și drepturile sacre pentru care generații de americani s-au luptat, și-au vărsat sângele și au murit pentru a le asigura”.

„Nimic nu este mai urgent sau mai important”, a spus el.

Președintele american a continuat spunând: „Dacă nu eliminăm frauda – ​​frauda uriașă și oribilă care a avut loc la alegerile noastre din 2020, nu mai avem o țară. Cu hotărârea și sprijinul poporului american, vom restabili onestitatea și integritatea alegerilor noastre. Vom reda oamenilor încrederea în sistemul nostru de guvernare”.

Într-un mediu poate mai complicat decât cel din ​​timpul Războiului de Independență sau al Războiului Civil, America se confruntă cu un inamic care face parte dintr-o rețea globală, formată din forțe comuniste aflate atât în ​​străinătate, cât și în propria țară.

În ultimele decenii, China comunistă s-a angajat într-o formă de război fără restricții împotriva Statelor Unite.  Partidul Comunist Chinez (PCC) vede Statele Unite – liderul mondial al libertății – ca fiind cea mai mare amenințare la adresa existenței sale. Scopul alianței comuniste globale – și singurul lor mijloc de supraviețuire – este de a prelua Statele Unite și, odată cu aceasta, de a nimici speranța libertății pe care America o oferă întregii lumi. PCC s-a angajat într-o străpungere deliberată și sistematică a instituțiilor americane și a construit legături cu forțele pro-comuniste din SUA.

Globalizarea este o mișcare comunistă. Este o mișcare strategică, desfășurată intenționat cu scopul de a slăbi lumea liberă, în special America, și de a ajuta comuniștii să-și îndeplinească obiectivele. Și, în această mișcare, comuniștii din lume s-au asociat cu comuniștii chinezi. După zeci de ani de muncă, au ajuns la un punct în care au devenit suficient de puternici pentru a orchestra o lovitură de stat comunistă în America.

În ultimele decenii, partizanii globalizării și socialismului nu numai că au oferit sprijin financiar continuu, contribuind la extinderea stăpânirii comuniste în China, ci au și consolidat-o.

Ce s-a întâmplat în Hong Kong anul acesta, unde PCC a preluat controlul deplin, se întâmplă acum în Statele Unite.

Pe plan intern, în SUA există mass-media, companii mari de tehnologie și alte interese puternice în guvern precum și sectoare care lucrează pentru profit și non-profit, care s-au reunit acum împotriva unui președinte american.

Organizațiile mass-media refuză să prezinte audierile electorale care au loc acum în statele cheie din întreaga țară și continuă să descrie acuzațiile credibile și dovezile de fraudă ca fiind „nefondate”.

Acest lucru a împiedicat mulți oameni să afle chiar și cele mai elementare fapte despre aceste alegeri. Majoritatea mass-media din SUA nu diferă de mass-media controlată de stat din China – oferă doar minciuni și mușamalizări, iar agenda lor este spălarea creierului cu propagandă.

Mai mult, marile companii de tehnologie din Occident au închis comunicarea oamenilor în moduri identice celor văzute în China comunistă. Contrar a ceea ce susțin aceste companii, mediile de socializare au devenit o mașină de control a comunicării, mai degrabă decât platforme pentru un dialog deschis.

Marile agenții guvernamentale – folosind banii contribuabililor americani – nu arată niciun interes în investigarea acuzațiilor credibile și ale dovezilor de fraudă electorală pe scară largă. Au rămas nepăsători, deoarece forțele din SUA s-au coordonat cu comuniștii de la nivel internațional pentru a lansa o lovitură de stat.

Însă, în aceste momente de cumpănă, mai există și publicații care apără cu curaj libertățile oamenilor. Printre acestea se numără și The Epoch Times.

Într-un editorial al acestei publicații se spune: “Mulți dintre noi care lucrăm la Epoch Times, am trăit sub regimuri comuniste, atât în ​​China, cât și în alte părți ale lumii, și cunoaștem prea bine tirania acestora. Libertățile noastre din America ne-au permis să ne dezvoltăm și, de asemenea, să ne avertizăm concetățenii că aceste libertăți sunt acum în pericol.

Dacă nu luăm poziție și nu vorbim în acest moment critic, vom vedea Partidul Comunist Chinez și forțele sale comuniste aliate finalizându-și încercarea lor de zeci de ani de a submina libertatea americană.

În timpul atacurilor din 11 septembrie, 40 de americani din zborul 93 s-au luptat cu teroriștii pentru a apăra capitala națiunii. Aceștia erau oameni obișnuiți care luau măsuri extraordinare. Erau americani curajoși. Înainte de a lua măsuri, au votat. Chiar și în momentul în care treceau printr-o încercare pe viață și pe moarte, aflați într-un avion deturnat, ei au votat.

Au votat, s-au rugat și apoi au acționat. Acesta este spiritul american. Aceasta este credința americană și tradiția americană. Considerăm fiecare vot ca fiind sacru. Votăm să luăm o decizie, să credem în rezultat și să acționăm în conformitate cu aceasta.

Alegerile generale din 2020 expun adevărata poziție a fiecărui individ, a fiecărei companii, a fiecărei publicații și chiar a fiecărei țări de pe glob.

La o audiere privind frauda electorală din Michigan, pe 27 noiembrie, martora Melissa Carone a fost întrebată de ce nu s-au prezentat mai multe persoane pentru a depune mărturie. Răspunsul ei: „Viața mea a fost distrusă, viața mea a fost complet distrusă, din această cauză. Mi-am pierdut familia, mi-am pierdut prieteni. Am fost amenințată. Copiii mei au fost amenințați. A trebuit să mă mut. A trebuit să-mi schimb numărul de telefon.”

Dar, în ciuda faptului că s-a confruntat cu această ostilitate, ea a venit să depună mărturie publică. Ea a pus cu curaj binele țării deasupra situației sale.

În timpul Războiului de Independență, Thomas Paine a spus: „Acestea sunt vremurile care încearcă sufletele oamenilor”.

Acum, ne aflăm în aceeași situație.

Nu doar Carone, ci toți americanii se confruntă cu acest test: iubim libertatea și suntem dispuși să ne opunem forțelor comuniste care încearcă să ne-o fure? Când PCC a încercat să preia controlul asupra Hong Kongului, milioane de cetățeni au protestat, dar au fost copleșiți. Pe străzi, ei au fluturat simbolul libertății: drapelul american.

Încercarea cu care ne confruntăm astăzi va determina soarta lumii. Forțele Răului vor să ne vadă predându-ne. Tradiția americană ne învață să înfruntăm tirania prin sfidare și  amenințările prin curaj. Învață oamenii să-și folosească resursele credinței lor pentru a contracara răul.

În acest moment critic, americanii trebuie să se reunească pentru a lua atitudine împotriva fraudei și să sprijine adevărul. Să aleagă Libertatea în locul comunismului și Binele în locul Răului.

Este vorba despre dreptul nostru la vot. Este vorba despre faptul de a mai putea avea o țară liberă”.